Fotoexpositie “Over ongebaande paden”

Fotoexpositie Bibliotheek Hengelo

Fotoexpositie van 25 augustus tot 31 oktober 2022.
Bibliotheekwestachterhoek Hengelo gld.
Voor openingstijden kijk hier

Kennismaken

Duo-Focus creatiefinbeeld verzorgt een breed scala aan opdrachten variërend van Zakelijke portretten, Reclame concepten, Bedrijfsreportages en Food fotografie, maar ook Bruidsfotografie en Uitvaartfotografie. Daarnaast maken we luchtopnamen met drones waardoor gebieden en objecten een andere dimensie krijgen. Drone opnamen zijn uitermate geschikt voor projectontwikkelaars, bouwbedrijven, woningen en bedrijfsgebouwen.

Reisreportages

We maken regelmatig tijd vrij om te reizen. Dan zijn we te vinden in niet alledaagse uithoeken van de wereld om inspirerende reisreportages te maken.

Zo maakten we onder andere indrukwekkende reizen door de woestijnen van Noord Afrika, reisden we naar afgelegen gebieden op Kalimantan en Java en maakten we een tocht langs de Poolcirkel om de  cultuur en het leven van de lokale bewoners vast te leggen. Maar vooral om mensen te ontmoeten. Mensen maken de foto en hun verhaal blijft voor altijd met die foto verbonden.

Fotoexpositie “Over ongebaande paden”

Deze fotoexpositie is mede ontstaan doordat we de afgelopen 2 jaar bijna niet konden reizen. Hierdoor ontstond het idee om een aantal mooie ontmoetingen met mensen uit verschillende uithoeken van onze aardbol te bundelen tot een foto expositie. De beelden worden begeleid door een korte tekstbeschrijving.

Duo-Focus Art-Collections

Veel van de getoonde unieke beelden worden door ons aangeboden als decoratie voor in uw woonkamer of bedrijfsruimte. Hiermee krijgt uw interieur een wereldse uitstraling. De beelden kunnen worden afgedrukt op verschillende materialen zoals dibond, canvas of plexiglas.

Wilt u een afbeelding gebruiken, lenen of kopen of wilt u deze expositie gebruiken? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij maken graag een passende aanbieding voor u.

Naast de expositie zijn een aantal voorbeelden van ons dagelijkse werk te zien.

www.duo-focus.com    |    www.beeldindelucht.nl    |    www.duo-focus/art-collections

Deel dit bericht direct met je vrienden
Heb je hulp nodig