Art Collections

art collections

Duo-Focus Art-Collections

Veel van de getoonde unieke beelden worden door ons aangeboden als decoratie voor in uw woonkamer of bedrijfsruimte. Hiermee krijgt uw interieur een wereldse uitstraling. De beelden kunnen worden afgedrukt op verschillende materialen zoals dibond, canvas of plexiglas.

Wilt u een afbeelding gebruiken, lenen of kopen of wilt u deze expositie gebruiken?
Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij maken graag een passende aanbieding voor u.

Foto’s kopen

  • Fotografische kunst aan de muur, voor uw huis of kantoor.
  • Fotografie als losse prints om zelf in te lijsten.
  • Fotolicenties voor gebruik in drukwerk of andere media.

Laat ons weten in welke foto(‘s) u geïnteresseerd bent, en wij informeren u over printafmetingen, afwerkingsmogelijkheden en prijzen. In onze art collections vind u een aantal beelden die voor groot formaat zijn voorbereid.

Op zoek naar een specifieke foto, wij kijken graag in ons archief welke foto’s er aan uw specifieke wensen voldoen. Stuur ons een bericht wij maken vrijblijvend een aanbieding voor u informatie.

Kunst aan de muur

Kunstzinnige foto’s als kunstwerk aan uw muur

Onze meest bijzondere en kunstzinnige foto’s hebben grote decoratieve waarde.
Wij verwerken deze fotografie dan ook tot perfect afgewerkte stukken voor aan de muur:

  • De foto is geprint op fotochemisch behandeld papier
  • De foto is en gemonteerd op een aluminium ondergrond
  • U kunt kiezen voor een moderne afwerking in de vorm van epoxy of acryl
  • U kunt ook kiezen voor de klassieke look in een houten lijst met museumglas

Ook voor uw kantoorpand

Van elke foto bepalen wij de maximale maat, zodat er bij vergroting geen detail verlies optreedt. De meeste foto’s bestaan uit zoveel pixels dat vergrotingen van wel 4 meter mogelijk zijn. Onze foto’s zijn daarom ook zeer geschikt voor representatieve ruimtes en kantoren.

Losse prints

Net als de kunststukken aan de muur, worden ook losse prints op fotochemisch behandeld papier gemaakt. Ook hier is dus de kleurechtheid van de print gegarandeerd: de foto gaat een leven lang mee. Losse prints worden niet gesigneerd. U krijgt de print toegestuurd in een ronde koker en kunt zelf een zuurvrij backboard en een lijst verzorgen. Werken die wij reserveren voor kunst aan de muur zijn niet als losse print verkrijgbaar.

Fotolicenties

Fotografisch werk van Duo Focus creatief in beeld voor zakelijk gebruik

Fotolicenties zijn beschikbaar voor onder meer reclamebureau’s, tijdschriften, de reisindustrie en fotografische stockbureaus. Het fotoarchief van Duo Focus creatief in beeld telt overigens veel meer foto’s dan er op deze website staan. Neemt u dus vooral contact met ons op om specifieke wensen te bespreken.

In opdracht

Verleen een opdracht aan Duo Focus creatief in beeld

Als vakfotografen hebben wij een bepaalde stijl, een fotografische visie. Spreekt die stijl u aan, overweeg dan eens om ons in opdracht foto’s te laten maken van het door u gewenste onderwerp. Neemt contact met ons op om de mogelijke opdracht te bespreken.

Heb je hulp nodig