Over ons

Wij zijn Margriet Schoterman en Harrie Mulderij en vormen samen het creatieve team achter Duo-Focus creatiefinbeeld.

Wij verzorgen een breed scala aan opdrachten variërend van Zakelijke portretten, Reclame concepten, Bedrijfsreportages en Foodfotografie, maar ook Bruidsfotografie en Uitvaartfotografie. Daarnaast maken we luchtopnamen met drones waardoor gebieden en objecten een andere dimensie krijgen, droneopnamen zijn uitermate geschikt voor projectontwikkelaars, bouwbedrijven woningen en bedrijfsgebouwen

Wij hebben beide de vakopleiding Fotografie afgerond aan de Nederlandse Academie voor Beeldcreatie. Daarna hebben we ons gespecialiseerd in Reclame, Product en Portretfotografie. Vanaf die tijd verzorgen zij fotografie opdrachten voor zowel particulieren als bedrijven.

We zijn ook gecertificeerd drone operator. Met drones maken we beelden vanuit de lucht met hoge kwaliteit van bouwprojecten bedrijfspanden en woningen (beeldindelucht).

Margriet is het creatieve brein. Zij heeft een goed gevoel voor fotografische vormgeving en oog voor detail. Wij vullen elkaar perfect aan en weet zo het perfecte te maken.

De wereld om ons heen zien we als inspiratiebron. We maken regelmatig tijd vrij om te reizen. Dan zijn we te vinden in niet alledaagse uithoeken van de wereld om inspirerende reisreportages te maken.

Onze missie

Creatieve Beelden maken met hoge fotografische kwaliteit.

Waarom Duo-Focus


  • Een klein team met veel expertise in de fotografie.
  • Meerdere jaren ervaring in verschillende bedrijfstakken.
  • Wij zijn flexibel en kunnen snel schakelen.
  • We zijn dol op uitdagingen.

Daagt u ons uit? Dan zetten wij alvast koffie…!

Ons Team

dronepiloot

Harrie Mulderij

drone-piloot/VakFotograaf

Vakfotograaf

Margriet Schoterman

Creatief brein/Vakfotograaf

Heb je hulp nodig