Make-over November 2013

Make-over met Fotoshoot,

Het is jouw droom om één dag fotomodel te zijn?… je één dag Doutzen Kroes te voelen?…in de spotlights te staan?…omringd te worden door professionals in een professionele studio?…

Een heerlijke ervaring met steeds een mooie verzameling superfoto’s als resultaat. Foto’s die  je levenslang zal koesteren.

  

Hoe gaan we te werk ?

De Make-Over Fotoshoot is een samenwerking met Schoonheidssalon en Visagie Face 2 Face

Er is door ons team van visagist, fotograaf en stylist een aantal concepten uitgewerkt
Een voorstudie met onze visagiste en styliste staat garant voor een optimaal resultaat.
Zij zullen aan de hand van jou ingezonden foto een van de concepten kiezen die bij jouw passen.
Zij hebben ervaring in het coachen en stylen van beginnende fotomodellen, zodat niets een oogverblindend resultaat in de weg staat

Hoe ziet de dag eruit?

In de vroege voormiddag starten we uiteraard met de ‘make-over’. Onze visagiste / styliste verandert je in een topmodel, klaar om in de schijnwerpers te treden. Als styling en visagie volledig op punt staan, start de eerste fotosessie in de speciaal voor modellenfotografie ingerichte fotostudio. Onze visagiste / styliste staat je de ganse dag bij om alles perfect in beeld te brengen.

Wat nadien ?

Je ontvangt na enkele dagen een overzicht van alle opnamen. Samen met de fotograaf maak je een selectie van de foto’s die je graag zou opnemen in je presentatie. Deze foto’s worden dan digitaal geretoucheerd zodat je er op je best uitziet.

Meld je hier aan voor de Make-over van November